Financial lease

Financial lease

Naast consumptief krediet hebben wij alle expertise in huis om u te ondersteunen op het gebied van Financial Lease. Met Financial Lease kunnen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bedrijfsmiddelen leasen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe of een gebruikte auto.

Dankzij Financial Lease kunt u grote investeringen doen zonder de liquiditeitspositie van uw organisatie aan te tasten. Zo blijft uw werkkapitaal voor andere noodzakelijke uitgaven beschikbaar. Dit betekent dat u uw financiële mogelijkheden optimaal benut.

Blommaert Financieel Advies kan voor u bemiddelen bij het verkrijgen van een financiering die is afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Door te werken met een slottermijn worden uw maandlasten beheersbaar. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, leest u hieronder.

U wilt bijvoorbeeld een nieuwe auto kopen. Bij Financial Lease voor een auto is het contractbedrag afgestemd op de gebruiksduur en de restwaarde van de auto. De restwaarde betreft het bedrag dat uw auto, aan het einde van de contractsperiode, naar verwachting nog waard zal zijn.

Op basis van de restwaarde, bepalen banken de maximale slottermijn. De slottermijn is het bedrag dat u gedurende de looptijd van het leasecontract niet aflost. Over de slottermijn bestaan de lasten gedurende de looptijd van het contract uitsluitend uit rente. Door slim gebruikt te maken van de toekomstige restwaarde en de hieruit afgeleide slottermijn, zullen uw maandlasten lager worden.

hypotheken

Het is verstandig om, bij het financieren van een auto, altijd rekening te houden met de verwachte gebruiksduur. In veruit de meeste gevallen wordt een auto na drie tot vier jaar vervangen. Hierbij is het belangrijk dat de uitstaande kredietsom, wanneer u de auto zou verkopen, lager is dan de waarde van de auto. Ook is het belangrijk dat u zekerheid heeft over de looptijd van de financiering en de hoogte van het rentepercentage. Daarom biedt Financial Lease op basis van een vaste looptijd en een vaste rente een grote mate van zekerheid.

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.