NHG-check

NHG_check_button

 

 

 

Bent u op zoek naar een koopwoning? Of overweegt u uw hypotheek over te sluiten? Dan kan onderstaande bijzonder interessant voor uw zijn.

Vanaf 1 januari 2020 bedraagt, bij de aankoop van een woning, het maximale hypotheekbedrag waarvoor NHG kan worden verleend, € 310.000,–. De maximale koopsom bij bestaande bouw en bij nieuwbouw mag dan, inclusief een eventuele verbouwing maar exclusief bijkomende kosten, € 310.000,– bedragen.

Voor woningen waarbij energiebesparende voorzieningen worden getroffen, is het maximale hypotheekbedrag 6% hoger, namelijk € 328.600,–.

Bij een oversluiting, mag de maximale hypotheek met NHG maximaal € 310.000,– bedragen.

Een hypotheek met NHG biedt u, behalve een vangnet wanneer u bijvoorbeeld door ontslag, arbeidsongeschiktheid of echtscheiding in de betalingsproblemen zou komen en de woning met verlies dient te worden verkocht, een rentevoordeel, welke kan oplopen tot wel 0,7%.

Profiteer daarom nu.

NHG is een garantie die door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen wordt verstrekt, waardoor de geldverstrekker meer zekerheid krijgt over de terugbetaling van de hypothecaire geldlening. In ruil voor deze zekerheid betaalt u aan de geldverstrekker een lager hypotheekrentepercentage.

Vraag vandaag nog de NHG-check bij ons aan, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een NHG-check aan!