Over ons

Over ons gaat in dit geval over mij en mijn eenmanszaak. Mag ik mijzelf aan u voorstellen?

In 1990 ben ik als kassier bij een grote bank gaan werken. Na een intensief opleidingstraject en een aantal andere functies, heb ik een paar jaar als “Acceptant Hypotheken” gewerkt. Een baan waar ik overigens altijd met veel passie invulling aan heb gegeven.

In 2000 ben ik gevraagd om bij een assurantiekantoor te komen werken. In eerste instantie betrof dit een job in de binnendienst, maar al snel werd ik voorzien van auto en laptop en ging ik klanten bezoeken. Een baan waarvan al snel bleek dat deze mij op het lijf  was geschreven. Een betere leerschool heb ik mijzelf niet kunnen wensen.

Na 2 andere banen in loondienst, ben ik in 2010, midden in de crisis, mijn eigen bedrijf
Blommaert Financieel Advies gestart.

De kracht van mijn bedrijf is een persoonlijke benadering waarbij ik op de stoel van de klant ga zitten en mij in hem of haar kan verplaatsen.

Mijn motto is “Duidelijk, Degelijk, Transparant”. In een notedop zegt dit veel over mijn filosofie, en over de wijze hoe ik denk dat een financieel advies tot stand zou moeten komen.

Mijn relaties vinden het erg prettig dat ik uitleg over financiële zaken altijd in ‘gewone mensentaal’ geef. Heldere communicatie is voor mij een tweede natuur geworden.

De financiële wereld staat bekend om de “jasje/dasje cultuur”. Met respect voor die cultuur, maar daar doe ik niet aan mee. Ik ben gewoon Ton, ben (volgens anderen) gemakkelijk benaderbaar, ben zowel product inhoudelijk als administratief een duizendpoot en verleen aan mijn klanten altijd de beste kwaliteit en de beste voorwaarden tegen een concurrerend tarief.  U staat bij mij altijd centraal.

U bent van harte welkom voor het maken van een vrijblijvende afspraak.