Over ons

Blommaert Financieel Advies

Blommaert Financieel Advies is een deskundig, integer en onafhankelijk financieel advieskantoor dat adviseert in en bemiddelt op het gebied van hypotheken, verzekeringen (zowel voor particulieren als voor het MKB) en particuliere- en zakelijke kredietverlening.

Ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres voor advies op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en voor een voorziening voor de oude dag (lijfrente).

Tot ons werkterrein behoort tevens de advisering en bemiddeling van (levens)verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten die dienen ter aflossing van uw hypotheek of die tot doel hebben kapitaal of vermogen op te bouwen, bijvoorbeeld als aanvulling op uw pensioen.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft per 1 januari 2013 een provisieverbod voor hypotheken, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ingesteld. Een werkwijze die wij overigens al vanaf 2010 hanteren. Met deze werkwijze wordt het ontstaan van eerlijke en transparante financiële markten gestimuleerd en bent u verzekerd van een onafhankelijk advies.

Immers, bij welke geldverstrekker u door onze bemiddeling geld leent of bij welke verzekeringsmaatschappij u door onze bemiddeling een financieel product aanschaft voor de opbouw van een aanvullend pensioen, het verzekeren van uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid of een product dat dient ter aflossing van uw hypotheek: onze verdiensten zullen te allen tijde gelijk zijn.

Ons motto is: duidelijk, degelijk, transparant. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.