Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U kunt iemand financieel nadeel berokkenen door per ongeluk tegen die persoon aan te lopen waardoor zijn/haar bril op de grond kapot valt. Ook kunt u een advocaat nodig hebben bij een arbeidsgeschil met uw werkgever, of bij een uitstaande vordering. Of bij een hevige storm raakt uw woonhuis ernstig beschadigd. Er kan bij u thuis worden ingebroken. Tegen al dit soort risico’s kunt u zich prima verzekeren.

Bij een verzekering dient sprake te zijn van een onzeker voorval. Vooraf mag niet bekend zijn of en wanneer de schade gaat plaatsvinden. Indien u zich verzekert, betaalt u aan de verzekeraar een (maandelijkse) premie, en de verzekeraar draagt het risico van het onzekere voorval waartegen u zich verzekert.

Schade kan zowel uit materiële- als uit immateriële schade bestaan. In verzekeringsterminologie bestaat schade uit vermogensschade (materiële schade) en/of persoonsschade (immateriële schade).

Blommaert Financieel Advies doet zaken met vrijwel alle gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen en kan voor de grotere risico’s zelfs op de beurs terecht. De premies zijn altijd zeer concurrerend, en u bent altijd tegen de beste voorwaarden verzekerd. In geval van schade is het immers van essentieel belang dat uw schade ook door de maatschappij zal worden vergoed.

Omdat alle verzekeringen overzichtelijk op één polisblad staan vermeld, betekent dit voor u dat uw verzekeringspakket handzaam en overzichtelijk is.

Op de volgende pagina’s kunt u de premies van een aantal particuliere verzekeringen berekenen. Vanzelfsprekend kunt u ook contact met ons opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst.